Přeskočit na obsah

Cz | En | De | Ru | Pl | Bg | Ro | Es | Fr | Sk | Hu | Sr

Filamos – bánya- és építőipari technika

 
Torkretovací stroj TTS-600 Torkretovací stroj SSB 14.1 COM-A M2 (elektromotor / pevný rám) Míchačky s nuceným oběhem - srovnání

Betonlövő gépek (torkrét gépek)

SSB 14 / SSB 24 sorozat

Torkretovací stroj SSB 14 COM-F

Az SSB 14 a SSB 24 (SSB = Stroj na Stříkání Betonu /betonlövő gép) sorozatú betonlövő gépek beton és tűzálló beton keverékek úgynevezett száraz módszerrel való felhordására alkalmasak. Ezek a gépek a ferdén elhelyezett adagoló dob elvén működnek, mely ideális arányt eredményez a gép mobilitása és teljesítménye viszonylatában. A teljesítmény tartomány 0,5 – 6 m3/óra.

Részletesebb információk az SSB 14 / SSB 24 sorozatról.

SSB 05 sorozat

SSB 05 COM-FAz SSB 05 sorozatú betonlövő géppel lehetséges beton és tűzálló beton keverékek lövése ún. száraz úton, illetve nedves módszerrel. A gép a folyamatos adagoló rotor technológia alapelven működik. A teljesítménytartomány 0,5 – 7,1 m3/óra.

Részletesebb információk az SSB 05 sorozatról.

SSB 02 sorozat

Az SSB 02 sorozatú betonlövő gépek működési elvének alapja a folyamatosan forgó adagoló dob. A géppel lehetséges beton és tűzálló beton keverékek lövése ún. száraz úton, illetve nedves módszerrel, ezáltal a gép alkalmas csaknem az összes betonlövési technológia alkalmazására. Teljesítménytartománya 2 – 16 m3/óra.

Részletesebb információk az SSB 02 sorozatról.

C és CM sorozatú csigás szivattyúk nedves fúvatáshoz

C_20_COM-V_a_M_125_postranni_motor_200x145A C és CM sorozatú csigás szivattyúkat a száraz torkrét technológia (betonlövés) esetén használják. Használhatóak finomszemcsés anyagok felhordására, pl. betonszerkezetek felület profiljának újra kialakítására a szanált részeken (támfalak, vízgyűjtők, víztartályok), vagy finomszemcsés tűzálló anyagok felvitelére.

Részletesebb információk a C és CM sorozatú szivattyúkról.

TTS sorozat

Torkretovací stroj TTS 400

Az „TTS” sorozatú torkrét gépek (túlnyomású torkrét gépek) beton és tűzálló beton keverékek lövésére szolgálnak ún. száraz eljárással, ahol a szállított keverék nedvesítése csak a lövés pillanatában történik meg. Használatuk leginkább a kohászati és öntödei iparban acélipari kemencék, kádak, kazánok, kokszoló telepek és egyéb berendezések falának lövésére torkrétozó keverékkel. Különleges szerkezetüknek köszönhetően a lövés hidegen és melegen is végezhető.

Részletesebb információk a TTS sorozatról.

 

Kiegészítő berendezések

Tároló kocsi ZV-01 / Szállító szalag PD-01

Zásobníkový vůz ZV-01 a pásový dopravník PD-01

A ZV 01 tároló kocsi a bekevert száraz betonkeveréknekbelövési helyre szállítására szolgál.
Az SSB 24 gép kiegészíthető szállítószalaggal, mely a megkevert száraz betonkeverék gépesített töltésére szolgál a gép garatjába.

Részletesebb információk a tárolókocsiról és szállító szalagról.

Víznyomás szabályozó RTV 1

Az „RTV 1“ víznyomás szabályozó a lövő gép fúvókájába vezetett vízkeverék (víz) nyomásának szabályozására szolgál a betonkeverékek és SSB tűzálló betonkeverékek lövésénél.

Részletesebb információk a víznyomás szabályozóról.

Adagoló szivattyú DC 200

A „DC” sorozatú adagolószivattyú folyékony adalékoknak a fújt betonba adagolására szolgál, a nedves vagy száraz technológiájú lőtt beton technológia kivitelezésénél.

Részletesebb információk a DC sorozatú szivattyúról.

Gyártási program

Építőipari gépek

Szolgáltatások

Információk

Keresés